Υπηρεσίες

Τεχνική υποστήριξη

 Στη miweb σας παρέχουμε μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Η/Υ καθώς και υπηρεσίες εγκατάστασης/ασφάλεια δικτύων & internet. Προσφέρουμε λύσεις για τον ιδιώτη και την επιχείρηση με αξιοπιστία και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

Δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες μας:

Επισκευή Η/Υ – Laptop

Αν ο υπολογιστής σας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, κολλάει ή αργεί να ξεκινήσει και δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο λόγος, ερχόμαστε στον χώρο σας, ελέγχουμε όλες τις συσκευές υλικού και το λογισμικό του υπολογιστή σας ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Από τη στιγμή που γίνει διάγνωση του προβλήματος και αφού συμφωνήσετε για το κόστος της επισκευής, προχωρούμε είτε σε άμεση επισκευή του προβλήματος εφόσον αυτό είναι εφικτό είτε σε παραγγελία των ανταλλακτικών και κατόπιν της επισκευής του. 

Εγκατάσταση Περιφερειακών 

Αν αγοράσατε καινούριο εκτυπωτή, σαρωτή, πολυμηχάνημα, ηχεία, web camera ή οποιοδήποτε άλλο περιφερειακό και δεν ξέρετε πως να το συνδέσετε, μπορούμε να το εγκαταστήσουμε για εσάς, να το ρυθμίσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να σας δείξουμε τον τρόπο λειτουργίας του.

Η υπηρεσία συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση οδηγών (drivers). 

Συναρμολόγηση Νέου Η/Υ 

Συναρμολογούμε το νέο σας υπολογιστή σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές που εσείς επιθυμείτε. Η συναρμολόγηση περιλαμβάνει την διαλογή και εγκατάσταση του Hardware και τον έλεγχο καλής λειτουργίας του. Ο υπολογιστής σας έρχεται με την εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα εξαρτήματα.

Η υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος. 

Βελτιστοποίηση Λειτουργίας Η/Υ 

Μπορούμε να έρθουμε και να διαπιστώσουμε αν ο υπολογιστής σας έχει ιούς, trojan horses ή οτιδήποτε άλλο, να τα καθαρίσουμε και επίσης να καθαρίσουμε όλες τις άχρηστες εγγραφές από τη registry, να κάνουμε ανασυγκρότηση των σκληρών δίσκων, να ενημερώσουμε τις συσκευές του υπολογιστή σας με τους καινούριους οδηγούς και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ώστε ο υπολογιστής σας να αποκτήσει πάλι την σωστή λειτουργία του. 

Καθαρισμός Η/Υ 

Η συσσώρευση της σκόνης σε καίρια σημεία όπως είναι οι ανεμιστήρες, η ψήκτρα του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών καθώς επίσης και στο τροφοδοτικό είναι πολλές φορές υπεύθυνη για την υπερθέρμανση του υπολογιστή και έχει ως αποτέλεσμα την άρρυθμη λειτουργία του. Μπορούμε να καθαρίσουμε πλήρως τον υπολογιστή σας από τη σκόνη σε όλα τα σημεία του και σιγουρευόμαστε ότι όλα τα εξαρτήματά του είναι καθαρά. Για πιο αποτελεσματική ψύξη μπορούμε να μελετήσουμε το ήδη υπάρχον σύστημα και να κάνουμε αλλαγές εκεί όπου χρειάζεται. 

Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε όποια μέρη του υπολογιστή σας θέλετε όπως: επεξεργαστή, μητρική κάρτα, μνήμη RAM, σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου, DVD-R/BluRay, τροφοδοτικό ή οτιδήποτε άλλο ζητήσετε. Σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αναβάθμιση του Η/Υ σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Εγκατάσταση Οικιακού Δικτύου 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ή να επεκτείνουμε ένα δίκτυο στο σπίτι σας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων υπολογιστών και λοιπον συσκευών. Εγκαθιστώντας ένα δίκτυο υπολογιστών μπορείτε να μοιράσετε τα αρχεία σας, τις συσκευές σας, τη σύνδεση στο Internet, αλλά και να παίζεται δικτυακά παιχνίδια μεταξύ των υπολογιστών που βρίσκονται συνδεδεμένοι στο δίκτυο. Οι συνδέσεις μπορεί να είναι ασύρματες, ενσύρματες ή συνδυασμός αυτών ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. 

Εγκατάσταση Internet 

Αν αγοράσατε μια σύνδεση στο Internet και δεν ξέρετε πως να την εγκαταστήσετε, μπορούμε να αναλάβουμε την εγκατάσταση και ρύθμισή της από τη στιγμή που είναι ενεργοποιημένη από τον εκάστοτε πάροχο. Είτε πρόκειται για ενσύρματο modem router είτε για ασύρματο, κάνουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις δικτύωσης αλλά και ασφάλειας για να είστε σίγουροι ότι θα απολαμβάνετε τη πλοήγησή σας στο Internet. 

Ασφάλεια Δικτύων 

Μπορούμε να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα του δικτύου σας εγκαθιστώντας τείχος ασφαλείας firewall και antivirus για την προστασία των δεδομένων σας. Επίσης μπορούμε να κλειδώσουμε το ασύρματο δίκτυο με WEP, WPA και WPA2 encryption, να απενεργοποιούμε το Ad-hoc mode του Access Point, να κλείσουμε το SSID Broadcast, να ενεργοποιούμε το MAC address filtering και να αλλάξουμε το εξ' ορισμού όνομα χρήστη και κωδικό του Router σας. 

Υποστήριξη Εταιρικού Δικτύου

Αναλαμβάνουμε την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής σας σε δικτυακή υποδομή, με ασφάλεια και αξιοπιστία, προσφέροντας υπηρεσίες όπως: 

  • Δημιουργία και επέκταση δικτύου (ενσύρματου, ασύρματου ή συνδυασμό)
  • Διαχείριση και στήσιμο server (file servers, web servers, database servers)
  • Σύνδεση απομακρυσμένων τοποθεσιών ή χρηστών μέσω VPN
  • Εγκατάσταση δικτυακών συσκευών (εκτυπωτές, πολυμηχανήματα)

Εγκατάσταση Λειτουργικού Συστήματος 

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα ή περισσότερα λειτουργικά συστήματα στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή κάνοντας καθαρή εγκατάσταση (format), επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή επιδιόρθωση του υπάρχοντος λειτουργικού. Εγκαθιστούμε οποιοδήποτε λειτουργικό θέλετε όπως Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server Edition, και σε ειδικές περιπτώσεις Linux και παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Θα εγκαταστήσουμε όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις, όλους τους οδηγούς συσκευών που χρειάζεται και θα διαμορφώσουμε το λογισμικό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας για να διασφαλίσουμε ότι η νέα εγκατάστασή σας λειτουργεί σωστά. 

Εγκατάσταση Προγραμμάτων 

Αν χρειάζεστε οποιοδήποτε πρόγραμμα για τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή μπορούμε να το εγκαταστήσουμε. Προϊόντα των μεγαλυτέρων ιών στο χώρο όπως: Adobe, Autodesk, Corel, Microsoft, OpenOffice ή οποιοδήποτε άλλου είδους πρόγραμμα για οποιαδήποτε χρήση. Εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε οποιοδήποτε antivirus και internet security θέλετε είτε σας προτείνουμε κάποιο σύμφωνα με τις ανάγκες σας, για να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του Υπολογιστή σας. Επίσης μπορούμε να εγκαταστήσουμε και οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε αρκεί ο Υπολογιστής σας να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. 

Εγκατάσταση Οδηγών (Drivers) 

Για να τη λειτουργία μιας συσκευής στον Η/Υ χρειάζονται τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης αυτής της συσκευής. Είτε αυτή η συσκευή είναι ένας εκτυπωτής είτε ένας σαρωτής, μια κάρτα γραφικών, μια κάρτα τηλεόρασης, μια web camera, μια κάρτα ήχου ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται οδηγούς. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε τους κατάλληλους οδηγούς και να περάσουμε τις καινούριες τους εκδόσεις έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να είναι ενημερωμένος και πλήρως λειτουργικός. 

Backup Δεδομένων 

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές συχνά παρουσιάζουν προβλήματα και συνήθως αυτό γίνεται την χειρότερη στιγμή. Για να προφυλάξετε τα δεδομένα σας συνιστάται να κρατάτε αντίγραφα ασφαλείας (backup). Αυτό μπορεί να γίνει με το να επιλέγετε εσείς τα αρχεία που χρειάζεστε ή με αυτοματοποιημένες μεθόδους με τις οποίες καθορίζετε πότε και ποια δεδομένα θέλετε να αντιγράψετε. 

Ανάκτηση Αρχείων

Μήπως έχετε διαγράψει κατά λάθος κάποιο αρχείο το οποίο χρειαζόσασταν ή ο σκληρός δίσκος έχει πρόβλημα και δεν μπορείτε να δείτε τα αρχεία του; Έχετε διαγράψει από κάποια κάρτα μνήμης αρχεία που θέλατε ή κάποιο CD ή DVD σας έχει φθαρεί και δεν μπορείτε να διαβάσετε τα δεδομένα του; Αφήστε μας να δοκιμάσουμε να ανακτήσουμε τα αρχεία σας, ίσως δεν έχουν χαθεί για πάντα.