Υπηρεσίες

Technical support

Στη miweb σας παρέχουμε μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Η/Υ καθώς και υπηρεσίες εγκατάστασης/ασφάλεια δικτύων και internet.

Marketing & SEO

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους σε θέματα marketing και διαφήμισης που θα σας καθοδηγήσουν και θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. 

CMS Install

Εάν η ιστοσελίδα σας απαιτεί αλλαγές ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να μην επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος και την καθυστέρηση των αλλαγών, μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τις αλλαγές, χωρίς καμία απολύτως γνώση προγραμματισμού.

 Ανάπτυξη και Δημιουργία εφαρμογών e-Commerce, e-Shop

Τα τελευταία χρόνια το ηλεκτρονικό εμπόριο εμφανίζει μια ραγδαία αύξηση. Ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές θα ξεκινήσουν την έρευνα αγοράς τους στο διαδίκτυο.

Domain name and hosting

Η miweb αναλαμβάνει για εσάς την διαδικασία κατοχύρωσης του ονόματος που επιθυμείτε για το δικτυακό σας τόπο σε συνεργασία με τους πιο έγκυρους καταχωρητές (domain).

Web development

Το site σας αποτελεί την εικόνα της επιχείρησής σας στον κόσμο του διαδικτύου και στο συνεχώς αυξανόμενο αγοραστικό κοινό που το χρησιμοποιεί.

Web applications

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν την τεχνογνωσία να μελετήσουν και να σχεδιάσουν για εσάς ολοκληρωμένες διαδικτυακές εφαρμογές που προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.